Home

 

N-SERIE

ISUZU N-series

ISUZU levert met de N-series een vrachtwagen voor elke toepassing. De ultieme werkplek met uitzonderlijke toegankelijkheid. Betrouwbaarheid en veiligheid worden bij de Isuzu N-series naar een hoger niveau getild. Deze vrachtwagens zijn gemaakt om te werken. Bent u op zoek naar voertuigen die elke klus de beste prestaties neerzetten? Dan is de ISUZU N-serie wat u zoekt.

isuzu_n_series

ISUZU N-series, de ultieme werkplek

De ISUZU N-serie is ontworpen voor de professionele gebruiker. Een vrachtwagen die zowel van binnen als van buiten puur functioneel opgebouwd is. Het state-of-the-art design biedt de bestuurder uitzonderlijke verbeteringen op het gebied van veiligheid en comfort.

De uitstekende toegankelijkheid van de ruime cabine zorgen voor een efficiënte, veilige werkdag.

De modellen

nserie1

N-SERIES 3.5T EURO 5B+

nserie1

N-SERIES 3.5T EURO VI

nserie2

N-SERIES 5.5T

nserie2

N-SERIES 6.5T

nserie2

N-SERIES 7.5T

De ISUZU N-serie vrachtwagen is uw visitekaartje

De lichte vrachtwagens van de ISUZU N-series dragen bij aan het imago van uw bedrijf. Zuinige, stille motoren die zacht zijn voor het milieu laten zien dat uw bedrijf staat voor duurzaamheid, de nieuwe wereldstandaard.

“MET HUN 5 JAAR GARANTIE KUNT U MET EEN VERTROUWD GEVOEL OP WEG”

Vrachtwagens ontworpen voor professionals

De ISUZU N-series vrachtwagens zijn ontworpen als werkinstrument voor de professionele gebruiker. Voor elke toepassing is er een geschikte vrachtwagen te vinden. Het design is simpel, krachtig en tijdloos. Pure functionaliteit en optimaal gebruikersgemak staan voorop.

De nieuwste generatie dieselmotoren, waarmee de N-serie vrachtwagens zijn uitgerust, zijn uitzonderlijk efficiënt. De inhoud van de motoren is kleiner maar ze leveren toch een hoog vermogen. Minder gewicht, zuivere emissies en zuinig brandstofverbruik kenmerkt de ISUZU N-series vrachtwagens

Past de ISUZU N-serie vrachtwagen in uw wagenpark?

Bij ISUZU weten ze wat u, als professionele gebruiker, nodig heeft. Hun vrachtwagens zijn dan ook tot in de kleinste details afgestemd op uw wensen. Download de brochure en ontdek de truck van de toekomst.

Benieuwd naar wat de ISUZU N-Serie voor u kan betekenen?