Home

 

WAAROM ISUZU?

Waarom kiest u ISUZU?

Eigentijdse modellen, doorgedacht design en de nieuwste technologieën kenmerken de bedrijfsvoertuigen van ISUZU. Als dieselmotor specialist levert ISUZU krachtige turbomotoren met een zeer zuinig brandstofverbruik.

Serieuze trekkracht, ISUZU is de partner bij iedere klus

De serieuze trekkracht maakt van de ISUZU D-Max de perfecte partner bij iedere klus. Alle modellen zijn ontworpen om hard te werken. Een kofferbak vol gereedschappen en materialen. Het trekken van zware ladingen, een aanhanger met boot of paardentrailer. De krachtige motor met hoog koppel zorgt voor een enorme sleepkracht tot maar liefst 3.5 ton.

isuzu

5 jaar Garantie & Assistentie

Met ISUZU bent u verzekerd van topkwaliteit. U krijgt 3 jaar volledige garantie, aangevuld met nog eens 2 jaar garantie op alle draaiende delen. 5 jaar garantie met een maximum van 150.000 kilometer.

ISUZU stelt u niet teleur

ISUZU denkt met u mee en dat ziet u terug in het slimme design en de veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Ze lopen voorop qua veiligheid, zuinigheid en duurzaamheid. Met een ISUZU investeert u in de toekomst.

Uw voordelen

  • Betrouwbaar
  • 5 jaar garantie en assistentie
  • Duurzaam in ontwikkeling en gebruik
  • Veilig voor bestuurder en passagiers
  • Zuinig en efficiënt

Overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die de ISUZU bedrijfsvoertuigen te bieden hebben. De krachtige D-Max biedt u en uw passagiers luxe en comfort terwijl u zware ladingen kunt vervoeren. De lichte, zuinige en krachtige N-series vrachtwagens bieden laadruimte voor allerlei toepassingen. Met hun superieure prestaties en grote bedieningsgemak zijn ze een waardevolle toevoeging binnen uw bedrijf.
Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren uw graag.